آفتاب نیوز :
بر اساس بررسی جدیدی که در پلاس وان (PLOS One) منتشر شده است، کار کردن شب دیروقت و برنامه های کاری نامعقول در جوانی ممکن است به افزایش خطر ابتلا به افسردگی و ضعف سلامت در دوره میانسالی منجر شود.
«ون جویی هان»، استاد دانشگاه نیویورک و نویسنده این مطالعه، پس از سه دهه بررسی برنامه کاری و الگوی خواب 7000 آمریکایی، متوجه شد که فقط یک چهارم افراد شرکت کننده طی روز و در ساعات منظم کار می کردند.
از افراد شرکت کننده در مطالعه از سن 22 تا 50 سالگی مصاحبه گرفته شد و سه چهارم جامعه نمونه پژوهش کارگران آمریکایی متولد دهه 1960 بودند. برخلاف کارگرانی که روزکار بودند، کارگرانی که وقتی جوان تر بودند شیفت کاری شب یا چرخشی داشتند در نهایت گزارش دادند با مشکل خواب دست وپنجه نرم می کردند و بیشتر احتمال داشت در سن 50 سالگی دچار بیماری و افسردگی شوند.
هان پس از دهه ها ساعات کاری طولانی و ذهنیت فرهنگ سخت کوشی، وقتی 40 ساله بود پزشک به او گفت سن بیولوژیکی اش 60 ساله است. این مسیله سبب شد تا تحقیق کند آیا ساعات کار طولانی می تواند اثر بلندمدت بر سلامت داشته باشد.
هان در مصاحبه ای به ان پی آر (NPR) گفت: کار دارد ما را بیمار و بیچاره می کند. کار قرار است به ما امکان جمع آوری منابع بدهد. اما برای بسیاری از افراد، کارشان به آنها اجازه چنین کاری را نمی دهد. آنها در واقعا به مرور زمان رنجورتر و نزارتر می شوند.
هان ابراز امیدواری کرد مطالعه او منابعی فراهم کند تا به افراد کمک کند وقتی به دلیل کار از لحاظ جسمی خسته و از لحاظ احساسی تحلیل رفته اند، زندگی شاد و سالمی داشته باشند.
هان متذکر شد: می توانیم بگوییم که آنها داوطلبانه می خواهند ساعات طولانی کار کنند، اما در واقعیت، مسیله ساعات طولانی کار کردن داوطلبانه نیست. آنها احساس می کنند که فرهنگ کار از آنها می خواهد که ساعات طولانی کار کنند، وگرنه ممکن است از زندگی و اجتماع جا بمانند.
یافته های مطالعات او نشان داد آن دسته از کارگران آمریکایی که استراحت مناسب را فدای کار کرده بودند از لحاظ آماری بیشتر احتمال داشت به افسردگی یا مشکلات سلامت دچار شوند.
او گفت: وقتی کار به یک عاملِ استرس زای روزمره تبدیل می شود، پیامدهایش برای سلامت از آن نوعی است که می توانید انتظار داشته باشید 30 سال بعد ببینید.
به گزارش ایندیپندنت، این مطالعه ممکن است ارتباط شب کاری و شیفت های چرخشی با کم خوابی و ضعف سلامت را نشان دهد، اما نتوانسته است شواهد محکمی بیابد که یک عامل مستقیم دیگری است. با وجود این، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا متذکر شده است که خواب ناکافی می تواند به افزایش احتمال بیماری های مزمن از جمله دیابت، بیماری قلبی و چاقی منجر شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت دوران میانسالی" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت دوران میانسالی"، کلیک کنید.