این دو خوراکی صدرنشین افزایش تورم شدند

این دو خوراکی صدرنشین افزایش تورم شدند

به گزارش نشر روزطبق اعلام مرکز آمار ایران در فروردین ماه سال جاری تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به این صورت است که در گروه نان و غلات اقلام برنج ایرانی با ۶.۱ درصد شیرینی خشک با ۵.۱ درصد و برنج خارجی با ۲.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

گوشت قرمز سفید و فرآورده های آن ها

نشر روز در خبری نوشت:در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به مرغ ماشینی با ۶.۸ درصد و گوشت گوسفندی با ۳ درصد است. در گروه لبنیات تخم مرغ و انواع روغن بیشترین افزایش قیمت به این صورت است که نسبت به ماه قبل مربوط به شیرخشک با ۶.۲ درصد روغن مایع با ۴.۰ درصد و روغن نباتی جامد با ۳.۴ درصد است. هم چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به تخم مرغ با ۶.۴- درصد اعلام شده است.

میوه و خشکبار

بررسی ها نشان می دهد در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پرتقال با ۲۲ درصد سیب با ۲۰.۳ درصد و لیمو ترش با ۱۹.۷ درصد است.

سبزیجات و حبوبات

در گروه سبزیجات و حبوبات بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به لوبیا چیتی با ۱۰.۴ درصد لوبیا قرمز با ۷.۵ درصد فلفل دلمه ای با ۶.۹ درصد و لپه با ۶.۳ درصد است. هم چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پیاز با ۸.۱- درصد است.

و در پایان در گروه قند و شکر آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به چای خارجی بسته ای با ۶.۴ درصد نوشابه گازدار با ۳.۵ درصد و قند و شکر با ۳.۴ درصد است.

217

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "این دو خوراکی صدرنشین افزایش تورم شدند" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "این دو خوراکی صدرنشین افزایش تورم شدند"، کلیک کنید.