تولید محصولی فناور با خواص شیر مادر برای نوزادان؛ «الیگوساکارید» چه ویژگی‌هایی دارد؟

عصر امید غذا و فراسودمندها؛

تولید محصولی فناور با خواص شیر مادر برای نوزادان؛ «الیگوساکارید» چه ویژگی‌هایی دارد؟

یک شرکت فناور موفق به تولید محصولی با نام «الیگوساکارید» شده که همان خواص شیر مادر را داشته و قابلیت افزوده‌شدن به شیر خشک را دارد.

مسعود باباخانی مدیر یک شرکت فناور که با محصول «الیگو ساکارید» در ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان غذا و فراسودمند‌ها در دانشگاه آزاد ارومیه حضور داشت در گفت‌وگو با خبرنگار نشر روز اظهار کرد: «الیگو ساکارید» یک محصول استراتژیک برای کشورمحسوب می‌شود که بخش مهمی از شیر مادر را تشکیل می‌دهد و سال‌های گذشته تحقیقات و پژوهش‌هایی روی «الیگو ساکارید» انجام شده است.

وی اضافه کرد: بسیاری از نوزادان قادر به دریافت شیر مادر نیستند و به اجبار شیر خشک مصرف می‌کنند، در نتیجه در ۳۰ سال گذشته تحقیقات مفصلی روی این موضوع صورت گرفت که وجود شکرها یا «الیگو ساکاریدها» برای تغذیه نوزاران بسیار ضروری است.

مدیر شرکت فناور بیان کرد: نوزادان با «الیگو ساکارید» سیستم هضم بسیار بهتری خواهند داشت که منجر به رشد مغزی فوق‌العاده، سیستم دفاعی بدن و آلرژیک آنان می‌شود.

«الیگو ساکارید» در شیر خشک یافت نمی‌شود

باباخانی با بیان اینکه «الیگو ساکاریدها» در شیر خشک یافت نمی‌شوند، متذکر شد: چند سال گذشته رویه‌ای شکل گرفته که تولید چنین محصولاتی و اضافه کردن آنها به پودر نوزاد و شیرخشک ازجمله آنهاست.

وی تبیین کرد: کمپانی‌هایی مانند «دی.اس.ام»، «نستله» و … فعال در حوزه غذا و دارو وارد بازار «الیگو ساکاریدها» شده و آن را تولید کرده و به شیر خشک نوزاد اضافه کرده‌اند.

مدیر شرکت فناور تشریح کرد: یکی دو سال است که «الیگو ساکاریدها» در آمریکای شمالی و اروپا، چین، استرالیا و نیوزیلند تأییدیه‌های غذا و دارو را اخذ کرده و به شیر خشک نوزادان اضافه می‌شود، چراکه ضرورت وجود محصولاتی مانند «الیگو ساکارید» را درک کرده‌اند.

باباخانی درباره اینکه «الیگو ساکارید» تولیدشده توسط شرکت فناور شما چه تفاوتی با محصولات سایر کشورها دارد؟ چنین پاسخ داد: «الیگو ساکارید» تولیدشده توسط شرکت، مشابه نمونه خارجی است، اما با کیفیت بسیار بهتر و بالاتر و نخستین کاربرد آن اضافه کردن به شیر خشک نوزادان است.

وی عنوان کرد: برخی اقدامات جدیدی نیز انجام شده که به‌صورت مکمل‌های غذایی می‌تواند حتی به تغذیه کودکان در حال رشد (نه فقط نوزادان) کمک کند.

«الیگوساکارید» برای بهبود سیستم ایمنی بدن مفید است

مدیر شرکت فناور توضیح داد: «الیگو ساکارید» برای بهبود سیستم ایمنی بدن و بهبود سیستم هضم غذا بسیار مفید است و حتی بزرگسالان هم می‌توانند از آن استفاده کنند و حتی می‌توان به‌صورت مکمل‌های غذایی به فروش رساند.

باباخانی یادآور شد: شیر خشک ممکن است در آینده عوارض بسیاری برای نوزادان به همراه داشته باشد، اما با محصول «الیگو ساکارید» نه‌تنها این عوارض به «صفر» می‌رسد، بلکه برای بدن آنها و استخوان‌بندی نوزادان و کودکان بسیار مفید و ضروری است.

 وی اضافه کرد: نوزادانی که به مصرف شیر خشک اقدام می‌کنند و از مصرف شیر مادر محروم شده‌اند، در حقیقت بدنشان «الیگو ساکارید» دریافت نمی‌کند، چراکه این ماده در شیر خشک وجود ندارد.

مدیر شرکت فناور افزود: با بررسی‌های صورت گرفته محققان پی برده‌اند که «الیگو ساکارید» برای سیستم ایمنی بدن نوزادان و استخوان‌بندی آنان بسیار لازم است و همانطور که اشاره کردم منجر به رشد مغزی کودکان می‌شود، از سویی «الیگوساکارید» برای روده هم بسیار مفید است، چراکه به بهبود هضم غذا منجر می‌شود.

باباخانی در پاسخ به سؤال دیگر که رویداد عصر امید تا چه اندازه می‌تواند ارتباط بین شرکت‌ها، صنعت و دانشگاه را رشد داده و تقویت کند؟ به نشر روز گفت: معتقدم این رویداد در تقویت پل ارتباطی میان صنعت و دانشگاه بسیار مفید است.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تولید محصولی فناور با خواص شیر مادر برای نوزادان؛ «الیگوساکارید» چه ویژگی‌هایی دارد؟" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تولید محصولی فناور با خواص شیر مادر برای نوزادان؛ «الیگوساکارید» چه ویژگی‌هایی دارد؟"، کلیک کنید.