۴ بانوی فناور ایرانی برنده جایزه بریکس تقدیر شد

با حضور معاون علمی رئیس جمهور؛

۴ بانوی فناور ایرانی برنده جایزه بریکس تقدیر شد

امروز از ۴ بانوی فناور برنده جایزه شرکت‌های نوآفرین زنان بریکس با حضور معاون علمی رئیس جمهور تقدیر شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری نشر روز،صبح امروز برنامه «زنان، محور نوآوری و فناوری» با حضور حسین افشین معاون علمی رئیس جمهور در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.

در این مراسم از 4 بانوی فناور و برگزیده تقدیر به عمل آمد.

دکتر اعظم کرمی، مدیر عامل یکی از شرکت‌ها و مبدع سامانه تشخیص خودکار بیش از ۸۰ عیب در دکل‌های انتقال برق با استفاده از یادگیری عمیق و پردازش تصاویر گرفته شده توسط پهپاد‌ها است.

 برگزیده دوم دکتر مرضیه ابراهیمی، هیئت علمی پژوهشگاه رویان است که مبدع بانک سلولی ایمنی خانوادگی برای درمان سرطان، بیماری خودایمنی و مدیر دکتر سیده فاطمه حسینی، مدیر عامل یکی از شرکت‌هاست که محصول این شرکت قاشق ضد لرزش دست مجهز به حسگر‌های حرکتی هوشمند برای بیماران مبتلا به لرزش دست برای غذا خوردن مستقل و بدون استرس است.  

 دکتر مهوش آبیاری، نفر چهارم برگزیده مدیر عامل یکی از شرکت‌ها و مبدع سخت افزار و نرم افزار کیت‌های نظارتی پزشکی است.

در این مراسم زهرا فراهانی، نماینده مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت در برنامه «زنان، محور نوآوری و فناوری» درباره تاریخچه بریکس گفت: از سال ۲۰۱۰ اتحادیه بریکس تشکیل شده است. ساختار‌ها و بستر‌های متعددی ذیل این اتحادیه تشکیل شده است که یکی از مهمترین آنها اتحادیه تجاری زنان بریکس است. این اتحادیه در سال ۲۰۲۰ با پیشنهاد ولادیمیر پوتین و حمایت روسای جمهوری برزیل، هند، چین و آفریقای جنوبی با هدف ترویج کار آفرینی زنان در کشور‌های بریکس، همکاری فعالانه به منظور تقویت حضور زنان در فرآیند‌های اقتصادی کشور‌های بریکس، گسترش شبکه تجاری داخلی و بین المللی زنان در این کشور‌ها تشکیل شد.

وی افزود: یکی از مهمترین ساختار‌هایی که ذیل این اتحادیه وجود دارد، تشکیل دفاتر ملی در ذیل این اتحادیه است. در هر کدام از این دفاتر ملی پنج بانوی کارآفرین که مدیرعامل شرکت‌های بزرگ حوزه صادرات بین المللی هستند که در پنج کارگروه توسعه نوآورانه، بهداشت و درمان، اقتصاد فراگیر، امنیت غذایی و ایمنی محیط زیست، صنایع خلاق و گردشگری مسئولیت دارند.

وی تصریح کرد: اولویت اصلی این اتحادیه در سال ۲۰۲۴، تعمیق همکاری تجاری بین بانوان کارآفرین در فضای جدید و توسعه یافته بریکس، توسعه همکاری بین المللی بین بانوان، افزایش مشارکت بانوان در فرآیند‌های اقتصادی، تضمین همبستگی با کشور‌های عضو جدید، ترویج کارآفرینی بانوان و… است.

وی گفت: ناکافی بودن سرمایه اولیه برای تولید انبوه محصولات، بروکراسی بسیار زیاد و مسیر دشوار برای اخذ مجوز‌های لازم برای تولید یا بکارگیری محصولات و فقدان راه‌های ارتباطی موثر برای دریافت حمایت‌های ملی از جمله چالش‌هایی است که برگزیدگان بریکس با آنها مواجه اند.

وی عنوان کرد: کمک‌به تأمین سرمایه اولیه کافی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم جهت تولید انبوه محصولات با هدف تجاری سازی و صادرات در سطح بین المللی و همچنین افزایش بسته‌های حمایتی برای حضور در نمایشگاه‌های مرتبط خارج از کشور به ویژه در حوزه AI و نمایشگاه‌های معتبر و تعریف و تدوین مشوق‌ها و حمایت‌های صادراتی برای محصولاتی که فقط در سطح دانش فنی امکان صادرات دارند، از جمله درخواست‌هایی هستند که این بانوان دارند.

 

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "۴ بانوی فناور ایرانی برنده جایزه بریکس تقدیر شد" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "۴ بانوی فناور ایرانی برنده جایزه بریکس تقدیر شد"، کلیک کنید.