سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که حدود ۹۹ درصد دانش آموزان استان سیستان و بلوچستان در مدارس ثبت نام شدهاند، گفت: میزان ثبتنام دانش آموزان در سراسر کشور ۹۷ درصد است و سه درصد باقیمانده مربوط به دانشآموزانی است که دوباره امتحان میدهند.
علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با حضور در برنامه صف اول گفت: معمولا دانش آموزان هنرستانها به دلیل داشتن مهارت پس از درس وارد باز کار میشوند و جذب میشوند.
وی با بیان این که در خصوص دانشآموزان اتباع همکاری خوبی مابین وزارت کشور، خارجه و اتباع صورت گرفته؛ افزود: در همه دنیا دانشآموزان اتباع در مدارس میان شهروندان توزیع میکنند و ما هم بر همین اساس ثبتنام را انجام میدهیم.
فرهادی افزود: با تامین آرامش در افغانستان، اتباع این کشور به سرزمین خود بازگردند اما تا زمانی که ایران باشند، آنها را ثبتنام میکنیم.
وی افزود: در مقایسه با سال گذشته بیش از ۹۰ هزار نفر نیرو جذب خواهند شد و به سر کلاس ها خواهند رفت.
فرهادی با بیان این که ما از روش اضافه تدریس معلمان بازنشسته استفاده می کنیم که به این ترتیب حدود ۳۴ هزار معلم بازنشسته به کار گرفته می شوند؛ گفت: سال گذشته با مصوبه سران قوا هشت ساعت تدریس بازنشسته ها به ۲۴ ساعت در هفته افزایش یافت که اتفاق بسیار مناسبی بود.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: با توجه به جذب ۲۱ هزار آموزگار و همچنین ۱۷ هزار دبیر و ۱۷ هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان در نشر روز امسال کمبود معلم نخواهیم داشت.
فرهادی گفت: عدم توازن جذب در فاصله سال ۹۲ تا ۹۶ باعث شد تا ما در سال گذشته و امسال به دلیل بازنشستگی زیاد همکاران شاهد کمبود معلمان باشیم.
فرهادی با بیان این که حدود ۹۹ درصد دانش آموزان استان سیستان و بلوچستان در مدارس ثبت نام شدهاند، افزود: میزان ثبتنام دانش آموزان در سراسر کشور ۹۷ درصد است و سه درصد باقیمانده مربوط به دانش آموزانی است که دوباره امتحان میدهند.
وی با بیان این که ۹ میلیون و ۴۰ هزار نفر در مقطع ابتدایی ثبت نام کردند؛ گفت: به دلیل فرآیند هدایت تحصیلی کمترین ثبتنام مربوط به پایه دهم است.
سخنگوی آموزش و پرورش با بیان این که مدارس عادی لزومی ندارد از والدین شهریه دریافت کنند؛ ادامه داد: برخی از مدارس همچون مدارس شاهد شهریه میتوانند شهریه دریافت کنند اما این امر برای مدارس عادی دولتی ضروری نیست در همین راستا امسال ثبت نام را الکترونیکی کردهایم.
وی با بیان این که برای تحصیلات تکمیلی نیاز به کارت هوشمند ملی است؛ تصریح کرد: ارائه کارت ملی به مسئولان ضروری نیست اما در برخی مواقع برای تکمیل کردن فرآیند تحصیلی ارائه کارت ملی ضروری است البته در سامانه سیدا کارتهای شناسایی باید بارگزاری شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "۹۹ درصد دانشآموزان استان سیستان و بلوچستان در مدارس ثبت نام شدند" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "۹۹ درصد دانشآموزان استان سیستان و بلوچستان در مدارس ثبت نام شدند"، کلیک کنید.