آفتاب نیوز :
طبق دستورالعمل پذیرش بورس تهران، شرکت هایی که در 3 سال مالی متوالی یا 4 سال متناوب از 5 سال گذشته، زیان انباشته آن ها بیش از نصف سرمایه آن ها باشد و مشمول ماده 141 قانون تجارت شوند، پذیرش آن ها در بورس لغو و به بازار پایه فرابورس منتقل می شوند.
شرکت های ایران خودرو و سایپا در زمره چنین شرکت هایی هستند و در طول 4سال گذشته همواره زیانده بوده اند. بر همین اساس تیرماه سال قبل هیات پذیرش بورس به این دو شرکت یک سال فرصت داد که از شمول قانون تجارت خارج شوند، اما با گذشت یک سال زیان این شرکت ها نه فقط کاهش نیافت بلکه بیشتر هم شد.
مهلت تعیین شده برای شرکت های خودروسازی 31تیرماه به پایان می رسد و بورس تهران چاره ای جز اخراج این شرکت ها ندارد.
اما با توجه به اثرگذاری سهام شرکت های خودروسازی در بورس وزارت اقتصاد در تلاش است ماجرا را حل کند، در نتیجه روز گذشته وزارت اقتصاد با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: تصمیم گرفته شد تا درباره عدم خروج شرکت های خودروسازی از بورس، مصوبه لازم به تایید شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران برسد.
به زعم کارشناسان خروج شرکت های خودروسازی از بورس می تواند منجر به نزول شاخص های بورس شود؛ نزولی که از مدت ها پیش آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چالش بر سر اخراج خودروسازان از بورس" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چالش بر سر اخراج خودروسازان از بورس"، کلیک کنید.