ریشه‌ آسیب‌پذیری نوجوانان، تعارض در کانون خانواده

ریشه‌ آسیب‌پذیری نوجوانان، تعارض در کانون خانواده

رییس اسبق سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور یکی از ریشه‌های آسیب‌پذیری و کج روی‌های اجتماعی نوجوانان را ناشی از تعارض در کانون خانواده عنوان کرد.

به گزارش نشر روز، غلامعلی افروز با اشاره به ریشه‌های آسیب‌پذیری نوجوانان، اظهار کرد: یکی از ریشه‌های آسیب‌پذیری و کج‌روی‌های اجتماعی نوجوانان به حاکمیت تعارض در کانون خانواده بازمی‌گردد؛ در هر خانواده‌ای که میان پدر و مادر تعارض، تشنج و بگو و مگو حاکم باشد، فرزندان احساس ناامنی کرده و دلبستگی امن به پدر و مادر ندارند و احساس خانه گریزی در آنها حاکم خواهد شد.

وی تاکید کرد: زمانی که نوجوانان احساس خانه‌گریزی داشته باشند، در این حالت مستعد انواع آسیب‌ها هستند. از همین رو، برای سلامت، آرامش و رشد و شکوفایی شخصیت مطلوب فرزندان، والدین ناگزیرند محبوب آنها باشند.

رییس اسبق سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور ادامه داد: فرزندان حق دارند پدر و مادر را دوست داشته باشند، مادر پدر و پدر مادر را محبوب کند. در خانواده‌هایی که والدین محبوب هم و محبوب فرزند هستند، این فرزندان در پیشرفت تحصیلی، سلامت روانی و اجتماعی پیشتاز هستند.

افروز معتقد است که برای پیشگیری از آسیب‌های روانی و اجتماعی فرزندانمان باید گل‌واژه‌های عاطفی را در خانواده افزایش دهیم و محبوب یکدیگر باشیم.

پایان خبر نشر روز

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ریشه‌ آسیب‌پذیری نوجوانان، تعارض در کانون خانواده" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ریشه‌ آسیب‌پذیری نوجوانان، تعارض در کانون خانواده"، کلیک کنید.