معاون برنامهریزی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو تاکید کرد که با وجود چالشهای ناشی از تحریمها، سازمان غذا و دارو با روشهای مختلف همواره اقلام حیاتی بیماران ایبی را تأمین و با ذخیرهسازی ششماهه در اختیار خانه بیماران پروانهای قرار داده است.
به گزارش نشر روز؛ مهندس مودت همایی اظهار داشت: شرکت مونلیکه، به دلیل تحریمها، در دورهای کوتاهمدت نمایندهای نداشت و کالاهای لازم را ارائه نمیکرد. اما سازمان غذا و دارو با استفاده از روشهای مختلف و کانالهای موازی موفق شد اقلام مورد نیاز بیماران ایبی را به موقع تأمین کند.
وی افزود: این سازمان تمامی این اقلام را در حجم مناسب تأمین کرده و بهصورت رایگان برای توزیع به خانه ایبی تحویل داده است، بهطوریکه خانه بیماران پروانهای همیشه حداقل شش ماه ذخیره از این اقلام دارد.
همایی همچنین با اشاره به همکاریهای بینالمللی در این زمینه گفت: در این دوره کمکهایی نیز از سوی سازمان جهانی بهداشت (WHO) دریافت شده است که به روند تأمین این کالاها کمک کرده است.
معاون برنامهریزی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی ادامه داد: تامین این اقلام بر اساس آمار و نیازهای اعلام شده از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت صورت میپذیرد و به صورت رایگان در اختیار خانه ایبی قرار میگیرد.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی در پایان بر تداوم تلاشهای سازمان غذا و دارو برای رفع نیازهای حیاتی بیماران ایبی تأکید کرد و گفت: علیرغم تمام چالشهای ناشی از تحریمها، این سازمان تمام توان خود را برای حفظ دسترسی بیماران به خدمات و تجهیزات ضروری به کار گرفته است.
پایان خبر نشر روز
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "سنگ تحریمها پیش پای بیماران پروانهای / ذخیره ۶ ماهه اقلام حیاتی این بیماران" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "سنگ تحریمها پیش پای بیماران پروانهای / ذخیره ۶ ماهه اقلام حیاتی این بیماران"، کلیک کنید.