تغذیه

  • پزشکیتاثیر و اثرات قهوه

    تاثیر و اثرات قهوه

    تاثیرات خوردن قهوه؛ فواید، مضرات و نکات علمی قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان است که میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا روزشان را با آن آغاز می‌کنند. این نوشیدنی سیاه و معطر نه‌تنها به خاطر طعم و عطر دلپذیرش شناخته…

  • پزشکیطریقه مصرف سبوس برنج برای لاغری شکم و پهلو

    طریقه مصرف سبوس برنج برای لاغری شکم و پهلو

    لاغری شکم و پهلو یکی از چالش های رایج برای بسیاری از افراد است که به دنبال روش های طبیعی و سالم برای کاهش چربی های این نواحی هستند. سبوس برنج برای لاغری شکم و پهلو به دلیل دارا بودن…

  • پزشکی۶۰ درصد کودکان غزه از سوءتغذیه رنج می برند

    ۶۰ درصد کودکان غزه از سوءتغذیه رنج می برند

    آفتاب نیوز : به گزارش الجزیره مدیر بیمارستان های غزه در اظهاراتی گفت: حدود ۶۰ هزار کودک به دلیل محاصره ای که رژیم صهیونیستی ایجاد کرده است از سوء تغذیه رنج می برند. رژیم صهیونیستی از ورود تجهیزات پزشکی ضروری…

  • پزشکیعرق بوقناق و فشار خون

    عرق بوقناق و فشار خون

    عرق بوقناق و فشار خون : بررسی علمی و پزشکی اثرات و ابهامات آیا عرق بوقناق بر فشار خون تأثیر دارد؟ پاسخ کوتاه این است که شواهد علمی قوی و مستقیمی مبنی بر تأثیر قابل توجه و اثبات شده عرق…

  • پزشکیآتش به انبار چربی شکم بزنید! راهنمای تغذیه ای برای نابودی شکم

    آتش به انبار چربی شکم بزنید! راهنمای تغذیه ای برای نابودی شکم

    آیا آماده هستید تا سفر هیجان انگیزی را برای خلاص شدن از شر چربی های سرسخت شکم آغاز کنید؟ تصور کنید: در حالی که عضلات شکم شما بیشتر و بیشتر مشخص می شوند انرژی شما سر به فلک می کشد…

  • پزشکینقش تغذیه در درمان سنگ کلیه

    نقش تغذیه در درمان سنگ کلیه

    بروز سنگ کلیه طی ۳۰ سال گذشته به طور چشمگیری افزایش یافته و سومین بیماری شایع دستگاه اداری محسوب می‌شود. به گزارش نشر روز،   سنگ‌کلیه از شایع‌­ترین بیماری‌­های دستگاه ادراری است و تشکیل سنگ­‌های کلیوی، مشکلی جهانی است که به هیچ…

  • پزشکیتغذیه مناسب در بهار؛ پرهیز از غذاهای گرم و درهم‌خوری

    تغذیه مناسب در بهار؛ پرهیز از غذاهای گرم و درهم‌خوری

    عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به ویژگی‌های مزاجی فصل بهار گفت: با گرم‌تر شدن هوا و افزایش رطوبت، افرادی که مزاج گرم و تر دارند، ممکن است دچار مشکلاتی مانند جوش‌های پوستی، کهیر، آلرژی و عطسه شوند.…

  • پزشکیاهمیت تغذیه سالم در ماه رمضان / لزوم پرهیز از خرید فرآورده‌های غذایی فله

    اهمیت تغذیه سالم در ماه رمضان / لزوم پرهیز از خرید فرآورده‌های غذایی فله

    با افزایش مصرف برخی فرآورده‌های غذایی در ماه رمضان، رعایت اصول نگهداری مواد خوراکی اهمیت بیشتری می‌یابد؛ در همین راستا مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر لزوم نگهداری صحیح خرما، لبنیات، روغن‌های مصرفی و فرآورده‌های پروتئینی…

  • استان هاتاثیر تغذیه سالم در روند درمان سرطان

    تاثیر تغذیه سالم در روند درمان سرطان

    نشر روز/مازندران تغذیه مناسب نقش حیاتی در بهبود وضعیت جسمانی و روانی بیماران سرطانی دارد. متخصصان تغذیه معتقدند که یک رژیم غذایی صحیح نه تنها می‌تواند به حفظ انرژی و تقویت سیستم ایمنی کمک کند، بلکه از بروز عوارض جانبی…

  • پزشکیمشکلات تغذیه‌ای شایع در معلولین کدام است؟

    مشکلات تغذیه‌ای شایع در معلولین کدام است؟

    محدودیت‌های عملکردی، مشکلات تغذیه و دریافت انرژی ناکافی، عوامل خطر کلیدی هستند که کودکان و بزرگسالان دچار معلولیت را به سوءتغذیه سوق می‌دهند. به گزارش نشر روز، پیروی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل و دریافت تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن برای…

  • اقتصادیترویج خودمراقبتی از طریق تغذیه سالم: نقش آبزیان در سلامت جامعه

    ترویج خودمراقبتی از طریق تغذیه سالم: نقش آبزیان در سلامت جامعه

    در گفتگو با نشر روز مطرح شد؛ با افزایش مصرف فست‌فودها و تنقلات مضر در جامعه، توجه به تغذیه سالم بیش از پیش اهمیت یافته است. متخصصان تغذیه بر این باورند که ترویج مصرف غذاهای مغذی مانند آبزیان می‌تواند نقش…

  • استان هاروغن زیتون فرابکر بهترین خواص تغذیه‌ای دارد

    روغن زیتون فرابکر بهترین خواص تغذیه‌ای دارد

    به گزارش خبرگزاری نشر روز از سنندج، شهاب قصری در نشست خبری با اصحاب رسانه، بر اهمیت اجرای کامل نظام برچسب‌گذاری مواد غذایی بر اساس استانداردها تاکید و اظهار کرد: همه محصولات غذایی باید دارای برچسب نشانگر رنگی تغذیه‌ای باشند…

  • پزشکیوداع با تغذیه ناسالم در بوفه‌های مدارس استان سمنان

    وداع با تغذیه ناسالم در بوفه‌های مدارس استان سمنان

    نشر روز/سمنان معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان سمنان از برنامه‌ریزی برای اجرای یک طرح در مدارس سراسر این استان خبر داد که با اجرای آن و اعلام اقلام غذایی سالم و ممنوعه می‌توان به سالم‌سازی تغذیه دانش‌آموزان…

  • استان هاتوصیه های متخصص تغذیه در خصوص مواد غذایی مورد نیاز کودکان ورزشکار

    توصیه های متخصص تغذیه در خصوص مواد غذایی مورد نیاز کودکان ورزشکار

    رئیس کمیته تغذیه هیئت پزشکی_ورزشی استان سمنان گفت: بدن کودکان ورزشکار به تمامی مواد مدنی و مغذی نیازمند است. مجتبی خادم در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری نشر روز درباره تغذیه کودکان ورزشکار اظهار کرد: کودکانی که ورزش می…

  • پزشکیتوصیه‌های طب ایرانی در مورد تغذیه سالم برای دانش آموزان

    توصیه‌های طب ایرانی در مورد تغذیه سالم برای دانش آموزان

    متخصص طب ایرانی و عضو انجمن علمی طب سنتی ایران با تاکید بر اهمیت تغذیه سالم در بهبود سلامت جسمی، تقویت سیستم ایمنی بدن و همچنین تقویت حافظه و افزایش یادگیری دانش آموزان، گفت: برای جلوگیری از تمایل کودکان به…

  • پزشکی۲ سال طلایی از طریق تغذیه با شیر مادر

    ۲ سال طلایی از طریق تغذیه با شیر مادر

    نشر روز/اصفهان معاون فنی مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: در نظام سلامت، دو سال نخست عمر هر انسانی دوره‌ای طلایی است. این مدت می‌تواند سلامتی فرزندانمان را تضمین کند و آینده‌ای درخشان برایشان رقم بزند که بخشی از آن در…

  • پزشکیبخور و نخور‌های تغذیه‌ای در مبتلایان کبد چرب

    بخور و نخور‌های تغذیه‌ای در مبتلایان کبد چرب

    آفتاب‌‌نیوز : کبدچرب غیر الکلی بر اثر تجمع چربی در سلول‌های کبد به وجود می‌آید و در افرادی که دچار اختلال در متابولیسم بدن هستند و چربی و قند خون‌شان بالاست، بیشتر دیده می‌شود. البته فردی که به آن مبتلا…

  • پزشکیضرورت تشکیل کمیسیون های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

    ضرورت تشکیل کمیسیون های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

    رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، و دسترسی…

  • پزشکیتوصیه های تغذیه ای برای ماه رمضان/ آش رشته مناسب افطار نیست

    توصیه های تغذیه ای برای ماه رمضان/ آش رشته مناسب افطار نیست

    پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل در ماه مبارک رمضان شامل نان و غلات، میوه، سبزی، گوشت و تخم مرغ،حبوبات و مغزها، شیر و لبنیات ضروری است چرا که با رعایت تنوع و تعادل در مصرف غذاست که نیازهای…