پیوند نوآوری های ایرانی با بازارهای جهانی و اولویت های بین المللی

پیوند نوآوری های ایرانی با بازارهای جهانی و اولویت های بین المللی

نشر روز/اصفهان رئیس دفتر یونسکو در تهران بر اهمیت همکاری های بین المللی و رشد نوآوری های محلی تأکید کرد تا چالش های جهانی حل شود.

یان سرانگ صبح امروز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت در افتتاحیه جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در اصفهان اظهار کرد: مایه خرسندی است که امروز در این رویداد ارزشمند حضور دارم. امروز اینجا گردهم آمده ایم تا در یک رویداد مهم و معنادار شرکت کنیم؛ رویدادی که هدف آن پیوند دادن ایده ها بنگاه های ایرانی و مشارکت های بین المللی است و در چارچوب نوزدهمین دوره جشنواره برگزار می شود.

وی افزود: این جشنواره بزرگداشتی است برای کارآفرینان آینده نگر پیشگامان جسور و نوآورانی که مسیر آینده را ترسیم می کنند. این رویداد از نظر راهبردی بسیار مهم است چراکه بر این باور استوار است که نوآوری محلی و همکاری جهانی باید هم دوش و هم راستا پیش بروند به ویژه اگر بخواهیم با چالش های پیچیده دوران معاصر روبه رو شویم.

رئیس دفتر یونسکو در تهران ادامه داد: ایران و به ویژه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان توانسته اند منظومه ای چشمگیر از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان ایجاد کنند. این بنگاه ها نه تنها در حال توسعه فناوری های نوین در حوزه های انرژی سلامت هوش مصنوعی و پایداری هستند بلکه به طور فعال در تلاش اند تا فعالیت های خود را با اولویت های جهانی و بازارهای بین المللی پیوند بزنند. اینجاست که مفهوم مشارکت های هدفمند اهمیتی حیاتی پیدا می کند.

سرانگ گفت: من باور دارم که حضور نمایندگی های سازمان ملل و سفارت خانه ها در ایران فرصت استثنایی برای ساختن پلی دوسویه از همکاری ها فراهم می آورد. این پیوندها بستر مناسبی برای پرورش نوآوری انتقال دانش تسهیل جابه جایی نخبگان و تقویت نقش علم و فناوری در دیپلماسی و توسعه فراهم می کنند. در همین راستا به نقش مهم مراکز و مؤسسات دسته دوم یونسکو نیز اشاره می کنم. این مراکز به عنوان کاتالیزورهایی برای ارتقای ظرفیت توسعه سیاست های علمی انجام پژوهش و تبادل دانش در حوزه های علم آموزش و فرهنگ ایفای نقش می کنند.

وی اضافه کرد: مرکز منطقه ای توسعه فناوری نانو و پارک های علم و فناوری جایگاهی جهانی در حوزه سیاست گذاری علم و فناوری دارد. این مرکز نه تنها در ایران بلکه در سراسر منطقه و جهان به رشد مراکز رشد و پارک های فناوری کمک می کند. به عنوان نمونه ای عملی از این همکاری ها باید اشاره کنم که در سال گذشته سازمان یونسکو به همراه مؤسسه ایرسا کارگاهی مشترک برگزار کرد که در آن کارشناسانی از کشورهای مختلف آموزش دیدند و تجارب خود را در زمینه مدیریت پارک های علم و فناوری به اشتراک گذاشتند.

رئیس دفتر سونسکو در تهران ادامه داد: در نشست امروز ۱۰ استارتاپ و شرکت نوآور از حوزه های گوناگون ارائه خواهند داشت. این فرصت ارزشمندی است برای بررسی راه های تازه ای که از طریق آن ها می توان پیوند میان استارتاپ های ایرانی و ابتکارات بین المللی هم راستا با اهداف توسعه پایدار را تقویت کرد.

سرانگ گفت: دستیابی به این هدف مستلزم ایجاد ساختارهای مشارکت پایدار میان شرکت های مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نهادهای وابسته به سازمان ملل و نمایندگی های دیپلماتیک است؛ مشارکت هایی در قالب فرم های نوآورانه پروژه های مشترک و تلاش های هدفمند برای ارتقای ظرفیت ها.

پایان خبر نشر روز

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پیوند نوآوری های ایرانی با بازارهای جهانی و اولویت های بین المللی" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پیوند نوآوری های ایرانی با بازارهای جهانی و اولویت های بین المللی"، کلیک کنید.