به گزارش خبرنگار نشر روز، زهرا نجاری در هجدهمین نشست مجازی الگونمایی که شامگاه یکشنبه با موضوع جمعیت برگزار شد اظهار کرد: با توجه به اهمیت افزایش جمعیت سال گذشته اولین همایش و دورهمی خانواده های دارای سه فرزند را در هفته جمعیت برگزار کردیم.
وی افزود: در این دورهمی خانوادگی 150 خانواده دارای سه فرزند در بوستان هشت بهشت قزوین و در یک فضای صمیمی جمع شدند و برنامه های متنوع و متعددی داشتیم.
این فعال حوزه جمعیت بیان کرد: یکی از برنامه های این دورهمی پرداختن به مسیله سقط جنین بود که به صورت ویژه و در قالب مسابقه و نمایش به آن پرداختیم.
وی ادامه داد: در این نماش یک تنگ ماهی در اختیار خانواده های حاضر قرار دادیم و گفتیم در قبال دریافت یک ماشین، ماهی درون تنگ ر بکشند اما کسی این کار را نکرد و سپس کارشناس ماما به آسیب های موضوع سقط جنین پرداخت.
استفاده از ظرفیت طنز برای تشویق فرزندآوری
نجاری با بیان اینکه تلاش کردیم تا امسال برنامه جدید و متفاوت تری داشتیم، ادامه داد: در برنامه امسال از پارسا عابدی ها یکی از بلاگرهای قزوینی که به عمه بتول شناخته شده و بیش از 200 هزار مخاطب در فضای مجازی دارند کمک گرفتیم.
وی اضافه کرد: تلاش کردیم با ادبیات این بلاگر به محورهایی همچون فاصله ازدواج تا فرزندآوری آوری، ناباروری، سقط جنین، خانواده های چند فرزندی و خانواده های تک فرزندی بپردازیم.
این فعال حوزه جمعیت با بیان اینکه دومین عصرانه مثبت 3 با حضور 300 خانواده برگزار می شود، تاکید کرد: یکی از برنامه های امسال ما در این جشن راه اندازی غرفه فروش محصولات مادر و کودک است و تلاش می کنیم با تخفیف بین 10 تا 30 درصد محصولات را عرضه کنیم.
وی گفت: معرفی مرکز درمان ناباروری بیمارستان ولایت نیز در دستور کار است و سعی می کنیم از ظرفیت پزشکان این مرکز برای معرفی استفاده کنیم.
نجاری گفت: استفاده از تجربیات مادران چند فرزندی و بیان انتظارات این مادرها از مردم، مسوولین و افراد دارای دغدغه جمعیت از دیگر بخش های این برنامه است.
وی اظهار کرد: از مجموعه های فرهنگ و تربیتی که در شهر قزوین فعال هستند دعوت کردیم تا به برپایی غرفه و میزخدمت در این جشن اقدام کنند.
تقدیر از تسهیل گران افزایش جمعیت
این فعال حوزه جمعیت با بیان اینکه تجلیل از خانواده های باشکوه و تجلیل از تسهیل گران خانواده های چند فرزندی از دیگر بخش های جشن امسال است، اضافه کرد: تجلیل از کسبه و حتی پدربزرگ و مادربزرگ هایی که به خانواده های دارای جمعیت کمک می کنند نیز در دستور کار است.
وی با اشاره به اینکه به دنبال معرفی و تقدیر از مساجد دوست دار مادر و کودک هستیم، بیان کرد: این مساجد مساجدی هستند که حداقل های حضور مادر با کودک در مسجد را فراهم کرده اند.
نجاری با بیان اینکه امسال از ظرفیت هییات و جامعه ایمانی مشعر برای برپایی غرفه ها استفاده کردیم، خاطرنشان کرد: ما یک هییت فعال مادر کودک داریم که در حوزه جمعیت و فرزندآوری فعال است و در این جشن کمک بسیار خوبی برای ما خواهند بود.
وی تاکید کرد: خانواده های چند فرزندی وقتی کنار هم قرار می گیرند، امید در میان آن ها تقویت می شود و تلاش می کنیم این تجمعات امیدآفرین افزایش پیدا کند.
این فعال حوزه جمعیت اضافه کرد: این شبکه تقریباً 50 نفر فعال است و همراهی مجموعه های مردمی به صورت شبکه سازی که از سوی جبهه انجام شده است شکل گرفت.
وی در پایان یادآور شد: تلاش می کنیم پرداختن طنز به مسیله جمعیت ضد جمعیت نشود و برنامه ها را درشان مسیله افزایش جمعیت پیش ببریم.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "معرفی مساجد دوست دار مادر و کودک – خبرگزاری نشر روز | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "معرفی مساجد دوست دار مادر و کودک – خبرگزاری نشر روز | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.